«Προφορική συμφωνία Παλμέιρας - Φερέιρα»

Close
«Προφορική συμφωνία Παλμέιρας - Φερέιρα»

Για προφορική συμφωνία της Παλμέιρας με τον Αμπέλ Φερέιρα μιλούν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, σημειώνοντας πως οι υπογραφές θα πέσουν στα τέλη της εβδομάδας.

Για προφορική συμφωνία που επετεύχθη τις τελευταίες ώρες μιλούν οι Βραζιλιάνοι, τονίζοντας πως η Παλμέιρας εμφανίστηκε αποφασισμένη να... επενδύσει στον προπονητή του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στα τέλη της εβδομάδας θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές...

Και όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ τηρεί σιγή ιχθύος, επιλέγοντας να ρίξει το βάρος στο αυριανό παιχνίδι με τη Γρανάδα, με την υποσημείωση πως τα πάντα θα συζητηθούν μετά την αναμέτρηση...

Για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με το ενδιαφέρον της Παλμέιρα για τον Πορτογάλο τεχνικό, κλήθηκε να μιλήσει σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας ο Κυριάκος Κυριάκος, με τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να τονίζει ότι προτεραιότητα των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι το αυριανό ματς με την Γρανάδα.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πριν το αυριανό μας παιχνίδι για τον θεσμό του Europa League», ανέφερε στην δήλωσή του ο Κυριάκος Κυριάκος.

sdna.gr