«Πρώτη» για Νίλσεν Περέιρα, ατομικό για δύο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, με τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους «ασπρόμαυρους».

Ο νεαρός Νορβηγός μπακ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον Αμπέλ Φερέιρα, ενώ στο μέτωπο των τραυματιών ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και ο Ροντρίγκο Σοάρες έμεινε για ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στη Μπενφίκα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έκανε την πιο δυνατή του προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

To πρόγραμμα κατά κύριο λόγω είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις τι θέλουν από αυτούς στο γήπεδο στο ματς της Τρίτης (15.09, 21:00). Η δουλειά ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.


 Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα , ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο.

Τη Δευτέρα (14.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

sdna.gr