Ο 27χρονος Σκωτσέζος της Σέλτικ, Γκρεγκ Τέιλορ, είναι μία από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας!
Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά, ψάχνοντας τον παίκτη που θα βάλει φέτος πλάτη στον Ράχμαν Μπάμπα που προέρχεται από μία σεζόν στα... κόκκινα.
Μία από τις περιπτώσεις που έχουν κυκλώσει και απασχολούν έντονα τον Δικέφαλο είναι ο Γκρεγκ Τέιλορ της Σέλτικ.
Ο Γκρεγκ Τέιλορ εντάχθηκε στη Σέλτικ τον Σεπτέμβριο του 2019, προερχόμενος από την Κιλμάρνοκ. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, ο κύκλος του στην ομάδα της Σκωτίας κλείνει και ο ίδιος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Και εδώ ακριβώς μπαίνει στο κάδρο ο ΠΑΟΚ, έχοντας ψάξει τα δεδομένα της περίπτωσης του με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο παιχνίδι του. Μάλιστα, προ ημερών ο Τέιλορ άφησε να εννοηθεί πως δεν τίθεται για εκείνο θέμα παραμονής, παρά την σφοδρή επιθυμία του Μπρένταν Ρότζερς να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.
Φέτος, το κοντέρ σταμάτησε στα 43 παιχνίδια, κοινώς στα 3,142 αγωνιστικά λεπτά, σε μία σεζόν στα... κόκκινα για έναν παίκτη που έχει δημιουργήσει ήδη ένθερμους υποστηρικτές εντός του Δικεφάλου.