Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Νυρεμβέργης ο Όλαφ Ρέμπε σχολίασε στον γερμανικό τύπο την μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι από τα κορυφαία ταλέντα...».
Ο Στέφανος Τζίμας ταξίδεψε χθες στη Γερμανία προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη σε μία μετακίνηση που έχει ως σκοπό να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες.
Σημαντικό ρόλο στην μετακίνησή του αυτή στη Νυρεμβέργη, εκτός από τον Μίροσλαβ Κλόζε, έπαιξε και ο Όλαφ Ρέμπε. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου και με δηλώσεις του, τόνισε:
«Ο Στέφανος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα και είχε πολλές προτάσεις. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ερχόταν τώρα στη Νυρεμβέργη».
Στο σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενείται σε μέσο της Γερμανίας, γίνεται επίσης αναφορά στο γεγονός πως σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η άριστη σχέση του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και η παρουσία του Γιώτη Χατζηαλεξίου, ο οποίος είναι Ελληνογερμανός (σ.σ. κατέχει πόστο στο τιμ του Ρέμπε) και βοηθάει τον νεαρό επιθετικό να προσαρμοστεί όσο γίνεται γρηγορότερα στο νέο του περιβάλλον.