Στις 5.000 κάρτες τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Στις 5.000 κάρτες τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η νέα ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα στην εβδομάδα για τα διαρκείας, κάνει λόγο για 5.000 κάρτες που έχουν φύγει μέχρι τώρα, με τη διάθεση να συνεχίζεται.

Στη νέα ενημέρωσή για τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι μέχρι σήμερα έχουν «φύγει» 5.000 διαρκείας, ενώ πριν από δύο ημέρες ο αριθμός τους ήταν κοντά στις 3.500.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη περίοδο διάθεσης (ως τις 26.07) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους με την προνομιακή τιμή της ανανέωσης και παράλληλα οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν νέο εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις που ήταν ελεύθερες την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Η δεύτερη περίοδος θα ξεκινήσει στις 31.07.2023 και θα διαρκέσει ως τις 01.09.2023.

Από τις 31.07.2023 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

gazzetta.gr