Υπογράφουν νέα συμβόλαια οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Close
Υπογράφουν νέα συμβόλαια οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους με φόντο τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται λόγω Covid-19. Η συμφωνία που επετεύχθη και οι αστερίσκοι!

Εν μέσω καραντίνας, το σωματείο των ποδοσφαιριστών δεν κατέληξε σε κοινή πολιτική στις μειώσεις συμβολαίων και αποφάσισε η κάθε ομάδα να συζητήσει και να διαπραγματευθεί ξεχωριστά το εν λόγω ζήτημα λόγω της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται λόγω Covid -19.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το σύνολο των παικτών, ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα, δείχνοντας εξ αρχής διάθεση να αφουγκραστούν την κατάσταση και να μπουν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της διοίκησης. 

Φυσικά, για να καταλήξει και να κλείσει θετικά το όλο θέμα, προσμέτρησε το γεγονός πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει δείξει καθ΄όλη τη διάρκεια των ετών απόλυτη οικονομική συνέπεια σε πληρωμές και έξτρα πριμ που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του Ιβάν Σαββίδη.

sdna.gr