Πέντε παίκτες θετικοί στο τεστ Covid-19, στον αέρα ο αγώνας με τον Αστέρα

Close
Πέντε παίκτες θετικοί στο τεστ Covid-19, στον αέρα ο αγώνας με τον Αστέρα

Προς νέα αναβολή οδηγείται αγώνας του Άρη καθώς στα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, διαπιστώθηκαν πέντε θετικά δείγματα κι ως εκ τούτου είναι αδύνατο να γίνει ο εντός έδρας αγώνα (1/11) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι επτά ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ COVID 19 την περασμένη Τρίτη (20/10) υποβλήθηκαν σε νέο τεστ σήμερα όπου οι τρεις εξ’ αυτών ήταν αρνητικοί, τέσσερις όμως παραμένουν θετικοί και φυσικά σε καραντίνα.

Όπως σημείωσε η ΠΑΕ Άρης υπήρξε και νέο κρούσμα ποδοσφαιριστή. «Υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ οι 7 παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί. Βρέθηκαν σήμερα 3 αρνητικοί οι οποίοι ξεκινάνε προπόνηση μόνοι τους.  Οι άλλοι 4 παραμένουν θετικοί και σε καραντίνα. Επίσης προέκυψε ακόμη ένας θετικός σε έλεγχο που του έγινε . Επομένως έχουμε 5 θετικούς».

Ποδοσφαιριστές και μέλη του αγωνιστικού τμήματος που δεν είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ κορονοϊού θα υποβληθούν σε νέο τεστ εντός του επόμενου 48ώρου αλλά ανεξαρτήτως των θετικών ή αρνητικών δειγμάτων που θα προκύψουν, είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν θα πρέπει μια ομάδα να έχει περισσότερα από τρία κρούσματα ποδοσφαιριστών.

gazzetta.gr