Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΙ Ιεράπετρας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην στράικερ της ΑΕΛ, Πάτρικ Βουό.
Με την προσθήκη του 33χρονου Αφρικανού επιθετικού, ο σύλλογος της Κρήτης ευελπιστεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης της, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της Super League 2.
Τους τελευταίους μήνες, ο Βουό είχε μείνει χωρίς ομάδα, με την τελευταία του παρουσία να είναι στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΟΦΗ και Λαμία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ Ιεράπετρας:
Η ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Πατρίκ Βουό. Γεννημένος στις 25/06/1987, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός με Πορτογαλικό διαβατήριο.
Εχει παίξει σε ΟΦΗ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Ατλέτικο (Πορτογαλίας), Σαμπέ Ακαντέμικα, Ορτομονένσε, Σάντα Κλάρα, Κοβίχα, ΑΕ Λεμμεσού, Δυναμό Τιφλίδας και Σάντα Κλάρα. Πατρίκ καλώς ήρθες στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Υγεία και πολλά γκολ με την καινούργια σου ασπρόμαυρη.