Πρώτη προπόνηση για Μπακασέτα, Σιώπη, Μαυροπάνο και Χατζηγιοβάνη

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Euro 2024 τον Ιούνιο, με τους Τάσο Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη, Κώστα Μαυροπάνο και Τάσο Χατζηγιοβάνη να πραγματοποιούν την Παρασκευή (9/6) την πρώτη τους προπόνηση.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (9/6) η προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2024 τον Ιούνιο με Ιρλανδία στην OPAP Arena (16/06) και Γαλλία στο Σταντ Ντε Φρανς (19/06).

Για πρώτη φορά προπονήθηκαν οι Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παρακολούθησε την προπόνηση και αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή την προσεχή Δευτέρα (12/6).

Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε την προετοιμασία με 23 ποδοσφαιριστές: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (ατομικό πρόγραμμα).


Τα μέλη της αποστολής της Εθνικής θα δειπνήσουν απόψε εκτός ξενοδοχείου, ενώ η προπόνηση του Σαββάτου (10/6) είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο "Γ. Καμάρας".

sport24.gr