Ο Ισπανός μέσος γυμνάζεται κανονικά, ενώ ο Ιωάννου ίσως «χάσει» το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε σήμερα (4/1) ο Ματίγια. Αντίθετα ο Ιωάννου που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Αρη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ίσως δεν παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής.
Ο Χαβιέ Ματίγια συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα. Οι Εργκυς Κάτσε και Γιόχαν Μπεναλουάν, από την πλευρά τους, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο».