Ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μιτάρ Μρκέλα, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σερβίας τόνισε πως η ομάδα του Βελιγραδίου δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λίντεϊ Ρόουζ από τον Άρη.
Το όνομα του Λίντσεϊ Ρόουζ το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με τον Ερυθρό Αστέρα, με την ομάδα της Σερβίας να φημολογείται πως επιθυμεί να τον κάνει δικό της αγοράζοντας τον από τον Άρη.
Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα Μιτάρ Μρκέλα με δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα της Σερβίας δεν ενδιαφέρεται για τον 28χρονο άσο του Άρη καθώς επιθυμία των «ερυθρόλευκων» είναι να μειωθούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ενδιαφέρεται για τον Ροζ. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλούς ξένους παίκτες και επιθυμία μας είναι να μειωθεί ο αριθμός τους. Επίσης έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και περιμένουμε και πέμπτο, τον Εράκοβιτς (σ.σ. επιστρέφει από δανεισμό). Έτσι, ο Ροζ δεν μας ενδιαφέρει».