"Θα είναι τεράστιο επίτευγμα η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου"

"Θα είναι τεράστιο επίτευγμα η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου"

Για την πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αναφέρθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» του Star Κεντρικής Ελλάδας έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Σε αυτή ο τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε στην πορεία των «κυανόλευκων», αλλά και για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ίδιο να σχολιάζει πως όλοι στην ομάδα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. «Μετά το παιχνίδι με τον Αρη προέκυψαν πολλά κρούσματα και συνεχίζουμε να τα αντιμετωπίζουμε μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάνω σε αυτό εμείς. Ανάλογη εμπειρία είχαμε και όταν ήρθα στην ομάδα. Με τα δεδομένα που έχουμε, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Οπότε δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα και αν θα προλάβουμε να το κάνουμε στις 6 Μαρτίου, που αρχικά είχε οριστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο κόουτς των «κυανόλευκων» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, με αφορμή τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν προκύψει σε αυτή. «Αυτό που είπα, αφορούσε την υγεία των ποδοσφαιριστών και μόνο. Ποτέ δεν ρίσκαρα την υγεία κανενός παίκτη. Ακόμα και στα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Αυτό που ζήτησα ήταν ένας καλύτερος προγραμματισμός από αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα. Αν δεν μπορούν, ας βγαίνει ένα καλεντάρι από την αρχή της χρονιάς. Να τεθούν κάποιοι κανόνες, να μην επιτρέπεται να αγωνίζεται μία ομάδα δύο φορές μέσα σε 72 ώρες, ή αλλιώς ας βρεθεί μια φόρμουλα να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και πρέπει να τους προφυλάξουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η Λαμία μπορεί να φτάσει στον τελικό, ο ίδιος είπε ότι «ένα τέτοιο επίτευγμα θα είναι τεράστιο. Οχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά για ολόκληρο τον νομό. Μακάρι να βρεθούμε εκεί και να δώσουμε στον κόσμο την χαρά που του αξίζει. Και βέβαια να την δώσουμε και στον κ. Παπαϊωάννου που βλέπει την ομάδα σαν παιδί του. Αξίζει να πάρει μια τέτοια χαρά για όσα έχει προσφέρει».

sdna.gr