Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 τη Λέφσκι στη Σόφια με στόχο τις βάσεις πρόκρισης στη League Phase του Champions League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς τόνισε πως οι παίκτες του θα… πεθάνουν στο γήπεδο για τον στόχο της πρόκρισης στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο ίδιος έχει φροντίσει να τους περάσει το μήνυμα. Η απώλεια του Superbet Super Cup από τον ΟΦΗ ήχησε καμπανάκια και πλέον στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως δεν μπορεί να υπάρχει στιγμή χαλάρωσης στο παιχνίδι.
Το κύριο μειονέκτημα των «κιτρινόμαυρων» στα παιχνίδια με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας είναι η έλλειψη ρυθμού, καθώς έχουν μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοι έχουν δώσει 10 ματς. Ωστόσο, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Νίκολιτς που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Από την πλευρά της η Λέφσκι έχει προβλήματα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζονται ο μέσος Ακράμ Μπουράς, ο επιθετικός Μουσταφά Σανκαρέ, ο στόπερ Στίπε Βούλικιτς, ο εξτρέμ Ράντοσλαβ Κιρίλοφ και ο δεξικός μπακ Όλιβερ Καρντέμ. Επίσης, δεν θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Μάρκο Γκρούγιτς, ο οποίος πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ.
Το Natsionalen Stadion Vasil Levski αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς οι οπαδοί της Λέφσκι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, ενώ τουλάχιστον 2.000 φίλοι της ΑΕΚ θα δώσουν το παρών.