Το μέλλον του στην Μπράιτον και ο Ολυμπιακός

Το μέλλον του στην Μπράιτον και ο Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης μίλησε στο BIG 4 by Betsson για τον Μπάμπη Κωστούλα και τα σενάρια για τον δανεισμό του και τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα μεταγραφικά ζητήματα τρέχουν ήδη με το όνομα του Ντε Φράι για παράδειγμα να έχει βγει στην επιφάνεια εδώ και περίπου ένα μήνα.

Στην εκπομπή του SPORT24, BIG 4 by Betsson, ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης αναφέρθηκε στον Μπάμπη Κωστούλα και στα σενάρια που τον έχουν εμπλέξει με τον Ολυμπιακό ως δανεικό. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν θα τo απέκλεια, είναι μακρινό σενάριο να δούμε πώς θα είναι και ο Κωστούλας στην Μπράιτον αν θα έχει χρόνο, αν θα παίξει. Αν δηλαδή μπορεί να γίνει δανεισμός που θα βολεύει όλες τις πλευρές. Μην ξεχνάμε πως η Μπράιτον έχει δώσει 37 εκατομμύρια για τον παίκτη”.

Σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση το πλάνο της Μπράιτον για τον παίκτη. Ακόμα και ο δανεισμός να παίξει ως σενάριο -κάτι που δεν θα αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό- οι Άγγλοι ίσως να θελήσουν να τον δουν να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα της Premier League ή σε ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

sport24.gr