"Ο Μαρινάκης δίνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Τονιότσι"

"Ο Μαρινάκης δίνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Τονιότσι"

Δημοσίευμα από την Ιταλία, αναφέρει ότι ο Ματέο Τονιότσι, θα αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή, στις ομάδες ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα ο 39χρονος Τονιότσι αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να αναλάβει τον ρόλο που ήδη είχε στην Ρίο Άβε και στους Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Τονιότσι κατείχε τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην πορτογαλική ομάδα, ωστόσο πλέον θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή σε όλες τις ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα ο Αλφρέντο Πεντούλα, πλέον η βάση του Ματέο Τονιότσι θα είναι το Λονδίνο, έχοντας υπό την επίβλεψή του την Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Ολυμπιακό και την Ρίο Άβε.

sdna.gr