Ολυμπιακός: Πληρώνει την ρήτρα του Μπετανκόρ η Αλμπαθέτε

Ολυμπιακός: Πληρώνει την ρήτρα του Μπετανκόρ η Αλμπαθέτε

Εμφανίσεις του Ισπανού επιθετικού "άναψαν" το πράσινο φως για να προχωρήσει για την απίκτησή του η Ισπανική ομάδα.

Ήταν 8 Αυγούστου του 2025 όταν ο Ολυμπιακός προχωρούσε στη συμφωνία με την Ισπανική Αλμπαθέτε για τον δανεισμό του Γεφτέ Μπετανκόρ.

Ο Ισπανός επιθετικός που είχε αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό, ύστερα από την πολύ καλή του παρουσία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έπεισε τον Μεντιλίμπαρ, κατάφερε όμως να κάνει εξαιρετική σεζόν με την Αλμαθέτε, με κορυφαία του στιγμή το γκολ πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτές οι εμφανίσεις ήταν ικανές να “αναγκάσουν” τους Ισπανούς να προχωρίσουν στην απόκτησή του πληρώνοντας την ρήτρα του κάνοντάς της δικό της. 

Η Αλμπαθέτε αναμένεται να πληρώσει τα 450.000 ευρώ και να αποκτήση με μεταγραφή τον 32χρονο επιθετικό που με τη φανέλα της έχει παίξει 34 παιχνίδια έχει σκοράρει 13 γκολ και έχει μία ασίστ.

novasports.gr