Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Σπαρτάκ Μόσχας.
Σαφώς ένας παίκτης με το αποτύπωμα του άλλοτε επιθετικού της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος και η περίπτωση του είναι μια από αυτές που εξετάζονται. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει την αξία του στη Super League και στα πλάνα του Νίστρουπ «κολλάει» τόσο ως δεξιός εξτρέμ και δευτερευόντως ως φορ σε 4-4-2.
Πρόκειται για την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Δικεφάλου, καθώς οι Μοσχοβίτες είχαν δώσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν τον Φεβρουάριο του 2025. Έκτοτε με την Σπαρτάκ μέτρησε 43 συμμετοχές με 10 γκολ και 5 ασίστ, όμως σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει στη Ρωσία επιθυμεί να αλλάξει ομάδα, λόγω του χρόνου συμμετοχής και του ρόλου του.
Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε 4,5 χρόνια, στα οποία μέτρησε 160 συμμετοχές, με 56 γκολ και 27 ασίστ, ενώ... ήρθε ως αριστεροπόδαρο δεξί εξτρέμ και «έγινε» στην πορεία φορ, με τη «σφραγίδα» του Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ της σεζόν 2022-23.