Πανέτοιμος ο Ουναΐ, προπονήθηκε στο φουλ και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ!

Πανέτοιμος ο Ουναΐ, προπονήθηκε στο φουλ και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ!

Ο Αζεντίν Ουναΐ από την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έδειξε πανέτοιμος για να μπει στα πλάνα του Τζέικομπ Νίστρουπ και θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ο Τζέικομπ Νίστρουπ είδε με χαρά τον Αζεντίν Ουναΐ να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα από την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός άσος έδειξε πανέτοιμος για να μπει στις σκέψεις του κόουτς των «πράσινων» ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας, με το «τριφύλλι» να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Και η παρουσία της μεγαλύτερης μεταγραφής στα χρονικά του συλλόγου, κάνει ακόμα πιο... θελτικό το γήπεδο της Καλογρέζας ώστε ομάδα και κόσμος να φτάσουν μαζί στη νίκη!

Στο πρόγραμμα της ημέρας, το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί και με τον Ουναΐ να... βουτάει στα βαθιά, όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στη Νίκη Βόλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

sport-fm.gr