Τσέριν: «Να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τη League Phase»

Τσέριν: «Να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τη League Phase»

Για την ανάγκη να κάνει ο Παναθηναϊκός καλή εκκίνηση στα επίσημα παιχνίδια και να μπει σε τροχιά επίτευξης του πρώτου ευρωπαϊκού στόχου έκανε λόγο ο Άνταμ Τσέριν. Τι είπε για τη λίστα των αρχηγών.

Ο Άνταμ Τσέριν εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου στην Ουγγαρία, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Πάκσι για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League:

Αναλυτικά:

Για το πως αισθάνεται που είναι, πλέον, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και το τι πιστεύει ότι πρέπει να δώσει παραπάνω τόσο αυτός όσο και η ομάδα: «Eίμαι εδώ κάμποσο καιρό. 

Ξέρω πώς δουλεύουν τα πράγματα στην ομάδα. Είναι τιμή και ευθύνη.

Αλλάξαμε προπονητή, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο. Κάναμε καλή προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όπως είναι η νοοτροπία μας προχωράμε βήμα – βήμα».

Για το ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να μπει στη League Phase του Conference League: 

«Είναι ένας δρόμος μακρύς μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο και αυτό είναι η αρχή. 

Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν και μετά θα είναι όλα πιο εύκολα, όταν θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα. 

Ξέρουμε τον στόχο μας. Προχωράμε βήμα – βήμα και κοιτάμε να είμαστε συμπαγής για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τον στόχο μας, τον ξέρουμε».

Για το τι διαφορετικό έχει η ομάδα σε αυτήν την περίοδο, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια: 

«Έχουμε ένα νέο προπονητή, αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Είναι μία σπουδαία αλλαγή. 

Δουλεύουμε σκληρά, το είδαμε και στα φιλικά. Τα σημαντικά παιχνίδια, όμως, ξεκινούν τώρα. 

Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όπως θέλαμε και ελπίζουμε αυτό να γίνει τώρα».

sport-fm.gr