Με τον Ντιέγκο Κόστα στο «πλευρό» του Μιχαηλίδη, τον Γιάκιτς στα χαφ και τον Δημήτρη Χατσίδη στα εξτρέμ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλαμάτα (18:00). Μετά από έναν μήνα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο σπίτι του, καθώς υποδέχεται την νεοφώτιστη Καλαμάτα για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον Αλέσιο Λίσι να έχει αρκετές επιστροφές.
Ο Αντώνης Τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κένι-Μπάμπα να αναλαμβάνουν τα άκρα της άμυνας και τους Μιχαηλίδη-Ντιέγκο Κόστα να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Στο πλευρό του Χρήστου Ζαφείρη θα βρεθεί ο Κριστιάν Γιάκιτς, με τον Δημήτρη Πέλκα σε πιο ελεύθερο ρόλο στο «δέκα», πίσω από τον Σερίφ Εντιαγέ. Στα «φτερά» της επίθεσης οι Τάισον και Χατσίδης.
Για τη φιλοξενούμενη Καλαμάτα ο Βασίγιεβιτς θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, με τo δίδυμο των στόπερ να αποτελείται από τους Ροντρίγκες και Στρούγγη, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Καλουτσικίδης και Αλόνσο. Στα χαφ θα ξεκινήσει ο Πινέιρο με τον Ντιαρά και λίγο πιο μπροστά τους ο Χάμζα, πίσω από τον Κουρμινόφσκι. Στα εξτρέμ οι Μορέιρα και Βάργκας.