«Περίπου στα 4 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη»

«Περίπου στα 4 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kicker, η Άουγκσμπουργκ αξιώνει τον Δημήτρη Γιαννούλη κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στο ποσό, ωστόσο δεν ικανοποιεί πλήρως τη γερμανική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με τις επαφές με την Άουγκσμπουργκ να βρίσκονται σε εξέλιξη και τις δύο πλευρές να πλησιάζουν σε κοινό σημείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού kicker, o Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3 έως 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του διεθνούς αριστερού μπακ. Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ εμφανίζεται να αξιώνει γύρω στα 4 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανάψει το να πει το «ναι» για να προχωρήσει στην παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί επισημαίνουν ότι ο σύλλογος δεν βρίσκεται υπό οικονομική πίεση για πωλήσεις, καθώς η βελτίωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις επιτρέπουν στη διοίκηση να διαπραγματεύεται χωρίς βιασύνη. Παρ' όλα αυτά, ο Γιαννούλης συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να αποχωρήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Καθοριστικό παράγοντα στις εξελίξεις φαίνεται να παίζει το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή, καθώς αυτό λήγει το 2027 και προκειμένου η Άουγκσμπουργκ να μην αποκομίσει κανένα κέρδος, ενδέχεται να «αναγκαστεί» να τον πουλήσει.

sport-fm.gr