Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα η πρεμιέρα στο Miami Open

Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα η πρεμιέρα στο Miami Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη του Miami Open με τον Τζέφρι Τζον Γουλφ (No.156) να είναι ο πρώτος του αντίπαλος. Τα ξημερώματα της Κυριακής, όχι πριν τη 01:00.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στο Miami Open είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No.5 στην παγκόσμια κατάταξη) που τα ξημερώματα της Κυριακής (27/3, 01:00) θα αντιμετωπίσει τον Τζέφρι Τζον Γουλφ (No.156) στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Το παιχνίδι των δύο θα αρχίσει περίπου στη 01:00 ώρα Ελλάδας, με τον Έλληνα πρωταθλητή να στοχεύει σε μία καλή πορεία στο Μαϊάμι.

Ο Αμερικανός αντίπαλός του προέρχεται από τα προκριματικά και επικράτησε του Ντάνιελ Αλτμάιερ με 2-0 σετ, το απόγευμα της Πέμπτης (24/3) στον πρώτο γύρο.

Τσιτσιπάς και Γουλφ έχουν τεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει τη μεταξύ τους μονομαχία, με επιβλητικό τρόπο.
 

sport24.gr