Έκκληση για βοήθεια

Close
Έκκληση για βοήθεια

Η ΑΕΠ Πολεμιδιών μέσα από την σελίδα της στο Facebook έκανε έκκληση για βοήθεια με περισυλλογή ξηρής τροφής και είδη πρώτης ανάγκης προς τον Λίβανο μετά τη τρομακτική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

"Αγαπητοί μας Φίλοι και Φίλες,
Υπάρχουν στιγμές που υπάρχει η άμεση ανάγκη για στήριξη και βοήθεια σε συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η φιλική και γειτονική μας χώρα, ο Λίβανος και συγκεκριμένα η Βηρυτός μετά το συγκλονιστικό ατύχημα που συνέβηκε με την έκρηξη στο λιμάνι της, έφερε την χώρα αλλά κυρίως τους πολίτες της σε τραγικές και πολύ δύσκολες συνθήκες επιβίωσης.
Έτσι και εμείς, με την δική μας επιθυμία για παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, ξεκινούμε περισυλλογή ξηρής τροφής και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού. Στην συνέχεια τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν, θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού για να αποσταλούν στο Λίβανο.

Καλούμε οποιοδήποτε μπορεί να συνεισφέρει, έστω και στο ελάχιστο δυνατόν,για να βοηθήσουμε το Λίβανο και τους άστεγους πλέον κατοίκους της στην τραγωδία που καλούνται να αντιμετωπίσουν."

Η περισυλλογή θα γίνεται στους πιο κάτω χώρους μέχρι τις 12/08/2020 :
1- Οίκημα της ομάδας στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.
2- Κρεαταγορές Γιαλούσα (Πάνω και Κάτω Πολεμίδια)

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο:
99 903141
Κυριάκος