"Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω με όλη μου την καρδιά να βοηθήσω!"

"Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω με όλη μου την καρδιά να βοηθήσω!"

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Φρειδερίκος Κωνσταντίνου μίλησε στην ιστοσελίδα μας μετά την έναρξη συνεργασίας με την Αλκή. (ΕΔΩ η ανακοίνωση)

Ο Φρειδερίκος μίλησε για την συμφωνία με την "Αθάνατη", τους προσωπικούς του στόχους καθώς και τους στόχους της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Όταν ήρθε η πρόταση από την Αλκή δεν το σκέφτηκα και πολύ γιατί είναι μια ομάδα που πέρασε από τα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου.  Την θυμάμαι από όταν ήμουν μικρός και η απόφαση μου τώρα να πάω εκεί ήταν πολύ εύκολη.  Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω με όλη μου την καρδιά να βοηθήσω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για φέτος.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι χρονιά με χρονιά να ανεβαίνω πιο ψηλά και να βρεθώ πάλι στην πρώτη κατηγορία.  Οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ απλοί, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα στην τρίτη κατηγορία."

Γρηγορία Φραντζή