Όμορφη ανάρτηση από τον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας για περιστατικό που συνέβει την περασμένη αγωνιστική.
Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29ης Μαίου περίμενε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί σχετικά με την υγεία συναδέλφου του!
Διαβάστε αναλυτικά:
"Θα θέλαμε σαν ομάδα να επισημάνουμε ένα γεγονός το οποίο έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΟΜΟΝΟΊΑΣ 1948 την περασμένη Κυριακή .Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής είχε μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας όπου τον χτύπησε άθελά στο κεφάλι.
Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο τερματοφύλακας μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΆΝΝΟΥ αντίπαλος ποδοσφαιριστής πήγε μόνος του στο νοσοκομείο και περίμενε έξω για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας του ποδοσφαιριστή μας.
ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΊΝΕΙ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ."
***Φώτο Ομόνοια ΑΛΣ