"Καμία λογική κάποια πρωταθλήματα να διεξάγονται και κάποια όχι"

Close
"Καμία λογική κάποια πρωταθλήματα να διεξάγονται και κάποια όχι"

Ο Παναγιώτης Μικέλλης ποδοσφαιριστής της ΑΛΣ Ομόνοια μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, πόσο επηρεάζονται, στο πρόγραμμα συντήρησης ενώ έστειλε μήνυμα στην πολιτεία έτσι ώστε να ανάψει πράσινο για επιστροφή στα γήπεδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Όλη αυτή η κατάσταση μας δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας αφού καθημερινά ακούμε διάφορες φήμες που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος ή όχι.

Προσωπικά θεωρώ πως αυτή η λανθασμένη οπτική των αρμοδίων δημιουργεί άγχος σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων και πως όσο παραπάνω είναι η περίοδος απραξίας μας τόσο περισσότερα προβλήματα δημιουργεί τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Σαν Παναγιώτης το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αυτή η αντιμετώπιση των μικρών κατηγοριών, της Γ' και ειδικά της Επίλεκτης της ΣΤΟΚ που έχουν να αγωνιστούν από τον περασμένο Νοέμβρη είναι απαράδεχτη και να τονίσω ότι είμαστε οι ίδιοι ζωντανοί οργανισμοί και με τους υπόλοιπους και δεν βρίσκω την λογική στο κάποια πρωτάθλημα να διεξάγονται και κάποια όχι, όπως επίσης έχουμε και τις ίδιες υποχρεώσεις στην ζωή μας.

Εμείς σαν σωματείο ακολουθήσαμε όλες τις κατευθυντήριες γραμμές που μας είχαν δοθεί και προπονούμασταν αρχικά ατομικά με προγράμματα ο καθένας και ακολούθως σε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων με την ελπίδα να ενσωματωθεί όλη η ομάδα για να προετοιμαστούμε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος."

ΦΩΤΟ/People's Athletic Club "Omonoia"

Γρηγορία Φραντζή