ΣΗΜΕΡΑ, στο Κερύνεια Επιστροφή

Close
ΣΗΜΕΡΑ, στο Κερύνεια Επιστροφή

Κάλεσμα για να βρεθούν οι φίλοι της ΑΛΣ Ομόνοια στο Κερύνεια Επιστροφή κάνει η Θύρα 9. Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και άνοδος στην Β' κατηγορία.

Αναλυτικά...

Σήμερα μετά από μήνες το πρώτο ραντεβού "κοντά" στην ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού. Αν και δεν μπορούμε να βρεθούμε στα τσιμέντα του γηπέδου στην πρώτη της Τριφυλλάρας έχουμε καθήκον να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.

Εξάλλου έχουμε χρέος να υπενθυμίσουμε στους παίκτες μας σε ποια ομάδα έχουν την τιμή να παίζουν αλλά και να καλωσορίσουμε τους "νέους" στην μεγάλη μας οικογένεια.

Παράλληλα φροντίζουμε να γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως και φέτος είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και συνάμα της ανόδου στην 2η κατηγορία.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά από τις 19:00 στο Κερύνεια Επιστροφή. Οπως ανακοινώσαμε θα υπάρχουν εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 με δώρο την φανέλα για την φετινή χρονιά αλλά και εισιτήρια για το αυριανό μεγάλο beach party.

Βάζουμε τα γιορτινά μας λοιπόν και κατακλύζουμε την εξωτερική πλευρά του γηπέδου και δίνουμε το μήνυμα προς πασα κατεύθυνση.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ