Πενταπλο μεταγραφικό!

Close
Πενταπλο μεταγραφικό!

Η Αμαθούς Αγ. Τύχωνα ανακοινώνει δύο τερματοφύλακες και τρεις μέσους.

Η ανακοίνωση:

Ο  Γιάννης Στεφάνου είναι 23χρονών και αγωνίζεται σαν Τερματοφύλακας. Σε συμφωνία ήρθε σήμερα το Σωματίο μας με τον 23χρονο τερματοφύλακα. Ο Γιάννης αγωνίστηκε στην Α.Ε.Π.Π ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ,ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

#Γ_Στεφάνου : ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ,ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΔΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ


Ο Στάθης Παπλοματά αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας. Ο Στάθης είναι 18 χρονών και αγωνίστηκε κατα την περσινή χρονιά στην Απέα Ακρωτηρίου 

#Σ_Παπλοματάς: Είναι με μεγάλη μου χαρά που μου εμπιστευθικατε μια θέση στο ροστερ της ομάδας Αμαθους Αγίου Τυχωνα(termatofilakas). Αναλογιζομενος της υψηλές απαιτήσεις που έχει η ομάδα από τους ποδοσφαιριστές από πλευράς μου θα δώσω το απαν των δυνάμεων μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι τόσο της ομάδας όσο και οι δική μου.

Ο Dmytro Strelkovskyi (Dima) για την θέση του κέντρου Ο Dima επέστρεψε πίσω στα πάτρια εδάφη. Ο 25χρονος Μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην ΑΠΕΠ Πιτσηλιάς, ΕΝΥ Ύψωνα και 7 παιχνίδια στην ΑΕΖ Ζακακίου στην 1η κατηγορία. 

D_Steelkovskyi : Επέστρεψα στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για το Σωματείο. Ευχαριστώ τον προπονητή και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Ο Ζαχαρίας Νικολάου είναι 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην ΑΠΕΠ, Χαρμαικός, Υψωνα και ΑΕΖ. 

#Ζ_Νικολάου : Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κ.Στέλιο Τράττο και το Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκε για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει. 

Ανανέωσε ο Χρίστος Νικολάου. Ο Χρίστος αγωνίστηκε σαν Βασικός κατα την περσινή χρονιά στην Ομάδα μας. Ο Χρίστος αγωνίζεταινατην θέση του Κέντρου και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παρεκκλήσια, Ύψωνα και ΑΕΖ. 

#Χ_Νικολάου : Είμαι Χαρούμενος που ανανέωσα στην ομάδα φαίνεται ότι όλα σιγά σιγά γίνονται πιο επαγγελματικά. Έχουμε θέσει πολύ Ψηλούς στόχους και θέλουμε να τους Πετύχουμε. Τόσο με το Συμβούλιο όσο και με τον προπονητή έχουμε κοινό όραμα για αυτή την ομάδα.

Το σωματείο μας Εύχεται καλή Επιτυχία και Στους πέντε Παίκτες που έκλεισαν με το Σωματείο. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι πολύ ψηλά και θέλουμε να τους πετύχουμε.  

Πάμπος Χαραλάμπους
Εκπρόσωπος Τύπου ΑΜΑΘΟΥΣ ΑΓ. ΤΥΧΩΝΑ