Ανανεώση Συνεργασίας με Κουρούσιη

Close
Ανανεώση Συνεργασίας με Κουρούσιη

Το Κούριον Επισκοπής ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας μαζί με τον προπονητή της ομάδας Λούκα Κουρούσιη.

Τα λόγια του κόουτς μετά την ανανέωση του συμβολαίου:

-Κόουτς παραμένεις στην ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά, καθώς είναι μια χρονιά στην οποία αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχει, η ομάδα μας θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι, αλλά και ποιοι οι στόχοι που έχετε θέσει μαζί με το Δ.Σ. του Σωματείου;

"Είμαι άνθρωπος στον οποίο αρέσουν τα δύσκολα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κτιστεί μια ομάδα από την αρχή μέσα σε 2 μήνες και η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Για μένα είναι μια νέα πρόκληση και ο προσωπικός μου στόχος είναι ο ίδιος με αυτόν του Συμβουλίου του Συλλόγου. Δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους είτε βρίσκεται στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία."

-Την περασμένη χρονιά είχες αναδειχθεί ως προπονητής της χρονιάς, για ποιο λόγο πήρες την απόφαση να αφήσεις την ομάδα σου και να έρθεις στο Κούριο σε μια χρονιά που τα πράγματα ήταν τόσο δύσκολα;

"Το Κούριο για μένα δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Εκ των ιδρυτών της ομάδας και για χρόνια πρόεδρος του Σωματείου ήταν ο αείμνηστος παππούς μου Χρυσόστομος Γεωργίου, αλλά και ως ποδοσφαιριστές πέρασαν πολλά συγγενικά μου πρόσωπα. Περνώντας και εγώ για ενάμισι χρόνο ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά σκοπός ζωής για κάποιους. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καν."

-Κατά την άποψη σου ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για μια ομάδα του αγροτικού;

"Το μυστικό της επιτυχίας για μια ομάδα του αγροτικού πιστεύω ότι είναι το οικογενειακό κλίμα και η πειθαρχεία. Όταν καταφέρεις να έχεις αυτά τα δυο, τα άλλα έρχονται από μόνα τους."

-Ποια στιγμή ξεχωρίζεις από την περίοδο που αγωνίστηκες σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας;

"Η στιγμή που ξεχώρισα σαν ποδοσφαιριστής ήταν όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Η χαρά και η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι που σπάνια βρίσκεις στο αγροτικό ποδόσφαιρο."

-Ποιο είναι το πράγμα που ξεχωρίζεις στο δικό μας σωματείο από τα υπόλοιπα και γιατί κάποιος να μας επιλέξει εμάς αντί άλλη ομάδα είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως οπαδός;

"Οι αγνοί άνθρωποι του σωματείου πιστεύω είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Είχα δουλέψει σε σωματεία που είχαν μόνο ένα παράγοντα. Στο Κούριο υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται 365 μέρες για αυτή την ιδέα. Η φανέλα της ομάδας, είναι τιμημένη και ιστορική και επίσης είναι μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους πάντα. Αυτοί είναι οι λόγοι που ξεχωρίζω."

-Ένα μήνυμα για τους φίλους της ομάδας μας.

"Να μείνουν κοντά στην ομάδα μας, τώρα στα δύσκολα και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα μας κάνει ξανά όλους περήφανους."

σ