Αγγελος Ευθυμίου για τα 90χρονα του ΑΣΙΛ

Αγγελος Ευθυμίου για τα 90χρονα του ΑΣΙΛ

O AΣΙΛ Λύσης γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας του και ο προπονητής της ομάδας Αγγελος Ευθυμίου έκανε την πιο κάτω ανάρτηση.

Δείτε αναλυτικά:

«Με αφορμή τα 90χρονα του σωματείου εύχομαι χρόνια πολλά, δημιουργικά στον αθλητισμό, την κοινωνία και τον πολιτισμό. 

Από τη θέση μας με οδηγό την ιστορία του ΑΣΙΛ θα επιδιώξουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που ξεκινούν με αφετηρία τα 90χρονα, έχοντας σκοπό να οδηγήσουμε τον ΑΣΙΛ σε δρόμο επιτυχιών και διακρίσεων.

Αρχικός στόχος είναι να οικοδομήσουμε τη βάση για να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να μεγαλώσουμε ως ομάδα, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερους στόχους για μια ομάδα που η ιστορία της μας δείχνει ότι μπορεί περισσότερα.

Φάρος για όλους πρέπει να είναι η οκταετής παρουσία του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ στην Α' κατηγορία, όμως θα πρέπει όλοι μαζί βήμα-βήμα, με τις σωστές διαδικασίες και με σχεδιασμό να ξεκινήσουμε από την φετινή σεζόν να βάλουμε την ομάδα στις ράγες του πρωταθλητισμού.

Με πίστη και οδηγό την ιστορία της ομάδας θα μπορέσουμε να ανέβουμε επίπεδο, να αυξήσουμε τη βάση των φιλάθλων και να κάνουμε ξανά τον ΑΣΙΛ δυνατό όπως αρμόζει στα 90 χρόνια της ιστορίας του.

Χρόνια πολλά ΑΣΙΛ!».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣΙΛ

κ,ξηκη