"Θα σταθούμε εμπόδιο σε όποιο προσπαθήσει να βάλει ταφόπλακα"

Close
"Θα σταθούμε εμπόδιο σε όποιο προσπαθήσει να βάλει ταφόπλακα"

Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΣΠΙΣ Πύλας μέσα από ανακοίνωση τους εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την πρωτοβουλία ορισμένων σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, να ζητήσουν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος...

"Μην μας στερείτε κύριοι το άθλημα μας..."

Η ανακοίνωση:

Η παραλογία στο μεγαλείο της.

Μετά λύπης μας σήμερα ενημερωθήκαμε οτι μια ομάδα πρωτοβουλίας σωματέιων της Επίλεκτης Κατηγορίας Στοκ έστειλε επιστολή η οποία ζητούσε την διακοπή και ουσιαστικά την ακύρωση του πρωταθλήματος μας.

Εμείς ως ποδοσφαιριστές του σωματείου Ασπίς Πύλας διαφωνόυμε κάθετα με αυτή την θέση και δηλώνουμε πως θα σταθούμε εμπόδιο σε όποιο προσπαθήσει να βάλει ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο μας. Αυτή η πρόταση δεν μας εκφράζει ούτε και λίγο και ζητούμε να αγνοηθεί παντελώς απο τους αρμόδιους φορείς.

Σίγουρα βάζουμε την υγεία του κόσμου πάνω απο όλα αλλά το να βλέπεις τους συνάδελφους σου στην Α κατηγορία να αγωνιζονται κανονικά σου δίνει την ελπίδα οτι μπορεί σε κάποια φάση να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα μας και πάλι. 

Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα της κατάστασης και την δυσκολία λήψεως των σωστών αποφασεων και σας καταλαβαίνουμε μέχρι ενα σημείο αλλά η υπομονή μας έφτασε στο όριο. 

Η παραλογία φτάνει στο μεγαλείο της όταν βγαίνουν κάποιοι και ζητάνε διακοπή απο τον Ιανουάριο ενώ η επιδημιολογική εικόνα δείχνει να βελτιώνετε σιγά σιγά. Αυτό είναι τουλάχιστον εγκληματικό και απαράδεκτο. Μας φαίνεται πραγματικά αστεία και εκτός τόπου και χρόνου η θέση της διακοπής τουλάχιστον όπως έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή.

Είμαστε πρόθυμοι να παίξουμε πιο λίγα παιχνίδια,να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα αγώνων όσο χρειάζεται, να χωριστούμε σε ομίλους κτλπ για να λιγοστέψει η επαφή πολλών ομάδων μαζί. Λύσεις υπάρχουν φτάνει να υπάρχει διάθεση να τις βρούμε. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την σωστή αποφαση. 

Με εκτίμηση,
Ποδοσφαριστές ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ