ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Νεοφυτίδη: "Δεν πρόκειται να επανέλθουμε, το θέμα κούρασε"

Close
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Νεοφυτίδη: "Δεν πρόκειται να επανέλθουμε, το θέμα κούρασε"

Ο Άτλας Αγλαντζιάς με ανακοίνωση απαντά σε δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Νεοφυτίδης την Παρασκευή, σχετικά με την ομάδα...

"Φίλοι/ες της ομάδας μας,

Ακούγοντας και διαβάζοντας τις δηλώσεις του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα βασικά πράγματα:

1. Να ενημερώσουμε τον κύριο Νεοφυτίδη που προφανώς δεν γνωρίζει ότι το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε δεν είναι το γήπεδο του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ αλλά το κοινοτικό στάδιο της Αγλαντζιάς. Ο Άτλας δυστυχώς δεν είχε την βοήθεια όπως αλλά σωματεία να έχει δικό του γήπεδο.

2. Παρόλα αυτά, τον προσκαλούμε και όποιο άλλο θέλει να έρθει στο κοινοτικό στάδιο της Αγλαντζιάς να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες Β’ κατηγορίας. Πρώτιστο μέλημά μας εξάλλου είναι η υγεία των αθλητών και το τονίζουμε ξανά αυτό κύριε Νεοφυτίδη, εφόσον οι εγκαταστάσεις μας απαριθμούν γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, αποδυτήρια και συνεργασία με πισίνα Αγλαντζιάς.

3. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο χλοοτάπητας του γηπέδου που λόγω του ότι είναι πλαστικός, έχει φθαρεί και χρειάζεται αντικατάσταση, για το οποίο είμαστε σε καθημερινό αγώνα εδώ και 2 χρόνια σε συνεργασία με το δημαρχείο και το δήμαρχο, έτσι ώστε ο ΚΟΑ να μας το αλλάξει. Απλά όπως είμαστε σίγουροι αντιλαμβάνεται ο κ.Νεοφυτίδης ένα έργο που στοιχίζει πάνω από €300,000 χρειάζεται την βοήθεια της πολιτείας για να γίνει. Φυσικά τα βήματα έχουν προχωρήσει και αναμένουμε εντός του έτους πως θα έχουμε νέο χλοοτάπητα.

4. Όσο για την επανέναρξη, κουραστήκαμε να επαναλαμβάνουμε κύριε Νεοφυτίδη το αυτονόητο, δώστε μας χρόνο να προετοιμαστούμε διότι έχει από το Νοέμβριο να προπονηθούν κανονικά οι ομάδες της Επίλεκτης ΣΤΟΚ (ή μήπως όχι και κάποιες δεν σταμάτησαν...).

5. Επίσης, δώστε και στις ομάδες της Επίλεκτης ΣΤΟΚ ευκαιρία μεταγραφών που έχασαν παίχτες λόγω αυτής της αβεβαιότητας. Κανένας από την ομάδα μας δεν λέει να μην παιχτούν οι αγώνες, αλλά να γίνουν υπό ίσες συνθήκες και με κατάλληλη προετοιμασία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Τότε ΝΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δεν πρόκειται να επανέλθουμε, το θέμα κούρασε, οι πρόεδροι και το Δ.Σ. της ΣΤΟΚ ας κάνουν μια συνάντηση και να βρουν μια λύση για το καλό της κατηγορίας που ουσιαστικά έμεινε στο περιθώριο εδώ και 4 μήνες.

Εκ του Δ.Σ. του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ".