"Σωστό πρωτάθλημα ή να μην γίνει καθόλου"

Close
"Σωστό πρωτάθλημα ή να μην γίνει καθόλου"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ατλας Αγλατζιάς όπου καλεί τους Αρμόδιους να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της Επίλεκτης.

Αναλυτικά...

Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις διάφορες ανακοινώσεις και επιστολές όσον αφορά την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, θεωρούμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε την πάγια θέση του σωματείου μας.

Από τα μέσα Νοεμβρίου το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και αρχές Δεκεμβρίου έχουν σταματήσει οι προπονήσεις. Για όλο το Δεκέμβριο τηρώντας τις οδηγίες του υπουργείου υγείας φέρναμε τους ποδοσφαιριστές μας σε ομάδες των 4 για να διατηρούνται σε μια αξιοπρεπή κατάσταση με ελπίδα τον Ιανουάριο να επιστρέφαμε στην ενεργό δράση.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και μάλιστα μας απαγορεύτηκε και η προπόνηση σε ομάδες των 4 ενώ στην Γ κατηγορία επιτρέπεται. Άρα ουσιαστικά έβαλαν σε πλήρη απραξία όλους τους ποδοσφαιριστές της επίλεκτης για 1 μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα στείλαμε επίσημη επιστολή στις ομοσπονδίες ΣΤΟΚ – ΚΟΠ με την οποία μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας και ζητήσαμε ενημέρωση.Πολλοί ποδοσφαιριστές όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και άλλων ομάδων βλέποντας ότι η Επίλεκτη οδεύει προς διακοπή και μή έχοντας ενημέρωση,ζητούν μεταγγραφή σε ομάδες Γ κατηγορίας. Κανένας απολύτως δεν μας προστατεύει και απλά η απάντηση που πέρνουμε είναι ακόμα δεν ξέρει κανένας τίποτε για την 4η κατηγορία.

Ρωτήσαμε αν θα παραταθεί η μεταγγραφική περίοδος για να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να έχουμε ενημέρωση,η απάντηση ήταν όχι.
Και διερωτούμαστε, τι πρέπει εμείς ως σωματεία να κάνουμε;Πώς να προστατεύσουμε τις ομάδες μας και τους ποδοσφαιριστές μας ;

Ακούσαμε πολλές ιδέες το τελευταίο καιρό από πολλούς και μια εξ αυτών ήταν να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και να ισχύσει κανονικά άνοδος και διαβάθμιση.Δεν πρόκειται να το σχολιάσουμε καν, ένας νοήμων μπορεί να καταλάβει ότι αυτό απλά δεν υπάρχει σαν λύση.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Συνέχιση μεν του πρωταθλήματος αλλά όπως πρέπει.Καταρχάς να παιχτούν ΟΛΕΣ οι εναπομείναντες αγωνιστικές για να είναι σωστό και δίκαιο για όλες τις ομάδες! Αν τα χρονικά περιθώρια δεν είναι αρκετά, εισήγηση μας πάλι να παιχτεί μόνο ένας γύρος από μηδενική βάση!

Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα πρέπει να έχουν μια περίοδο 3 εβδομάδων τουλάχιστο για μια μίνι προετοιμασία διότι έρχονται από 3 μήνες απραξία και αυτό πρέπει να είναι θέση όλων των σωματείων διότι η υγεία των αθλητών μας είναι πάνω από όλα.

Θα πρέπει να δοθεί παράταση στην μεταγγραφική περίοδο διότι πολλές ομάδες θα βρεθούν προ διάλυσης, και αυτό δεν το λέμε για την ομάδα μας,εμείς θέλουμε όλα να παιχτούν σωστά και επί ίσοις όροις και ο καλύτερος να κερδίζει !

Και τέλος, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ !!!

Αυτή είναι η θέση μας ως Άτλας Αγλαντζιάς. Οτιδήποτε άλλο με μειωμένες αγωνιστικές και μεταφερόμενους βαθμούς μας βρίσκει αντίθετους και σε αυτή την περίπτωση λέμε ναι στην οριστική διακοπή !!!

Να γίνει σωστά κύριοι ή να μην γίνει καθόλου.

Με εκτίμηση, 
Διοικητικό συμβούλιο Άτλα Αγλαντζιάς.