Βάζει μπρος και η Αφροδίτη

Βάζει μπρος και η Αφροδίτη

Ενημέρωση από την Αφροδίτη Γεροσκήπου για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας...

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ανακοινώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά επίσημα η περίοδος προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά η οποία αρχίζει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αρχής γενομένης από την Δευτέρα 24 Αυγούστου, οι προπονήσεις θα γίνονται σε καθημερινή βάση στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, ενώ το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο προπονητής μας κ. Κώστας Σωκράτους και η προπονητική ομάδα σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον χρόνο αυτό ούτως ώστε να παρουσιάσουν στο γήπεδο ένα δυνατό και αξιόλογο σύνολο.

Ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κινήθηκαν μεθοδικά και αποφασιστικά και μαζί με τον προπονητή κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα η οποία είναι ικανή να πετύχει τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο οι προπονήσεις όσο και τα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ για τον Covid-19.