Διαψεύδουν για ρατσιστικό επεισόδιο

Close
Διαψεύδουν για ρατσιστικό επεισόδιο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Ε. Κοράκου, τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, δεν χρησιμοποίησε ρατσιστικό χαρακτηρισμό σε βάρος αντιπάλου.

"Ως μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε. Κοράκου, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το παιχνίδι μας με την Α.Π.Ε. Ακρωτηρίου το Σάββατο (22/02) στο Κοινοτικό Στάδιο Κοράκου.

Με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν προβάλλεται μια εικόνα που πόρρω απέχει από την πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν ζητήθηκα οι θέσεις μας πριν δημοσιοποιηθούν οι ισχυρισμοί περί ρατσιστικού επεισοδίου.

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας μας υπήρξε αψιμαχία μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών και προκλήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό παίκτη μας.

Παράγοντας της ΑΠΕΑ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και απέσυρε τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου του.

Εν συνεχεία ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας για το επεισόδιο και διέκοψε τον αγώνα λόγω της αποχώρησης της ΑΠΕΑ.

Ο ποδοσφαιριστής μας ουδέποτε χρησιμοποίησε ρατσιστικό χαρακτηρισμό σε βάρος αντιπάλου. Άλλωστε, τέτοιες ενέργειες δεν μας εκφράζουν. Αρκεί να αναφέρουμε ότι με την ομάδα μας προπονούνται τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από γειτονικό χωριό.

Με εκτίμηση
Πρεσβ. Ανδρέας Φιλίππου
Γραμματέας Δ.Σ.
Α.Ε.ΚΟΡΑΚΟΥ"