Αντιπροσωπεία του σωματείου Διγενής Μόρφου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ανδρέα Στυλιανιδη, τον επίτιμο πρόεδρο κ. Σώζο Χαραλαμπίδη, καθώς επίσης και τον φίλο Μορφίτη Δημήτρη Χ"Κυριάκο, επισκέφτηκαν την ιδιωτική σχολή The Heritage στην Λεμεσό.
Αναλυτικότερα η ενημέρωση:
Ο ιδιοκτήτης της σχολής γνήσιος Μορφίτης κ. Κύπρος Κουρής τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή και τους ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής που αποτελεί κόσμημα για το εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο κ. Κύπρος αντίκρυσε τον δάσκαλο του από τα παιδικά του χρόνια στην Μόρφου κ. Σώζο Χαραλαμπίδη.
Η αντιπροσωπεία του σωματείου μας παρέδωσε στον κ. Κύπρο την φετινή συλλεκτική φανέλα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Με τη σειρά του, ο κ.Κύπρος υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί από κοντά και και θα στηρίζει την προσπάθεια μας να παραμείνει ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ φάρος επιστροφής στην αγαπημένη μας κομώπολη.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κύπρο για τη φιλοξενία καθώς και τον φίλο Δημήτρη Χ"Κυριάκο που οργάνωσε την επίσκεψη.