Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός στο Δημοτικό Φρενάρους

Close
Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός στο Δημοτικό Φρενάρους

Η ακαδημία του Φρέναρος FC 2000 - Ολυμπιακός Πειραιώς παρέδωσε αθλητικό εξοπλισμό στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Φρενάρους...

Η ανακοίνωση:

Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Φρενάρους από την Ακαδημία ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC 2000 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η δωρεά παραδόθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Κοινοτικής ομάδας κ. Τάσο Ανάσταση και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Χρίστο Κωνσταντίνου προς τον κύριο Χρυσόστομο Θεράποντος Πρόεδρο του Συνδέσμου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Φρενάρους.

Η δραστηριότητα εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς αλλά και της από κοινού προσπάθειας της Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς και της ομάδας ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC 2000 για προσέλκυση των παιδιών της κοινότητας Φρενάρου στον αθλητισμό και την υγιής ενασχόληση. Με την ευκαιρία δε της έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς, ευχόμαστε κάθε καλό σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια περιμένοντας τα και στο γήπεδο για την σωματική τους εξάσκηση παράλληλα με την Σχολική εκμάθηση!!!