Ενημέρωση για τις μεταγραφικές κινήσεις

Close
Ενημέρωση για τις μεταγραφικές κινήσεις

Η ΕΛΗΑ Λυθροδόντα ενημερώνει για τις μεταγραφικές της κινήσεις

"Το Σωματείο μας ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τους Γιώργο Λοιζιδη και Κωνσταντίνο Ξιουρο. Ο Γιώργος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα του Κορμακιτη,ο Γιώργος θα αγωνίζεται με τον αριθμό 8 στην πλάτη.Ο Κωνσταντίνος αγωνιζόταν με την ομάδα της Ομονοίας Ψευδα. Καλοσωρίζουμε και τους δύο στην οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου και τους ευχόμαστε καθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα".

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους αρχηγούς της ομάδας μας τον Γιώργο Γεωργίου. Ο Γιώργος και φέτος θα αγωνίζεται με τον αριθμό 21 στην πλάτη. Του ευχόμαστε καθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα".

δφτξξτξτ

"Δύο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Μάριο Νικολάου και Γιώργο Άσπρη και οι δύο στην περσινή περίοδο ήταν βασικά στελεχοι της ομάδας Νέων τους Σωματειου μας. Ο Μάριος θα αγωνίζεται με τον αριθμό 88 στην πλάτη και ο Γιώργος με τον αριθμό 23. Τους ευχόμαστε καθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα".

δφργγρ