"Εκνευριστική αδιαφορία, πραγματικά διερωτούμαστε..."

Close
"Εκνευριστική αδιαφορία, πραγματικά διερωτούμαστε..."

Επιθετική ανακοίνωση από την Ελπίδα Αστρομερίτη για τις αποφάσεις σχετικά με τις μικρές κατηγορίες...

"Τις τελευταίες μέρες ακούμε δεξιά κι αριστερά τα όσα διαδραματιζονται γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο και με αρκετή λύπη βλέπουμε την εκνευριστική αδιαφορία κάποιων για τις μικρές κατηγορίες.

Ενώ αυτές οι ομάδες παλεύουν μόνες τους για να κρατηθούν ζωντανές χωρίς τις απαραίτητες οικονομικές βοήθειες από τη πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς,  βλέπουμε τη ΚΟΠ να εξαγγέλλει μπόνους 400.000 ευρώ στις 4 ομάδες που θα διαβαθμιστούν στη Β' Κατηγορία.

Αν είναι δυνατόν κύριοι, πραγματικά διερωτούμαστε με ποιο σκεπτικό παίρνουν κάποιοι αυτές τις αποφάσεις τη στιγμή που τα περισσότερα σωματεία βρίσκονται στο έλεος του Θεού εν καιρώ πανδημίας και εσείς ασχολείστε μονάχα με την 1η κατηγορία που έχουν οικονομικές ενέσεις από τα τηλεοπτικά , τα στοιχήματα , τις παχουλές χορηγίες και τα πολλά εκατομμύρια , ενώ οι αθλητές που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες και στη πλειοψηφία τους είναι ερασιτέχνες, μένουν στο περιθώριο.

Φτάνει κύριοι με τη λογική των δύο μέτρων και δύο σταθμών και σκεφτείτε και τις μικρές κατηγορίες που είναι η υποδομή του ποδοσφαίρου μας. Αν αυτό το μπόνους το δίνατε ως μια μικρή βοήθεια στις ομάδες αυτές, σκεφτείτε πόσο καλό θα κάνετε και θα βοηθούσατε ακόμα περισσότερο στη ανάπτυξη του Κυπριακού ποδοσφαίρου και στην ανέλιξη αρκετών ποδοσφαιριστών.

Υ. Γ 1. Στηρίξετε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό και όλους τους αθλητές που ασχολούνται περισσότερο ερασιτεχνικά επειδή το αγαπούν!!

Υ.Γ 2. Eκεί που ήμασταν πακέτο Β-Γ κατηγορία και περιμέναμε πως και πως να επαναρχίσουμε, ξαφνικά μείναμε και πάλι εκτός χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος".