Πένθος στην Ελπίδα Αστρομερίτη

Πένθος στην Ελπίδα Αστρομερίτη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ελπίδα Αστρομερίτη...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 26/06/1960 - 20/05/2023
Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΡΗΝΕΙ
Ο ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΘΡΗΝΕΙ
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΡΗΝΕΙ
Σύσσωμο το οικοδόμημα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Αστρομερίτη εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ομάδας μας, Χριστόδουλου Βασιλείου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (20/5), χτυπημένος από την επάρατη νόσο. 
Ο Χριστόδουλος Βασιλείου λάτρεψε και υπηρέτησε πιστά το ποδόσφαιρο στον Αστρομερίτη μέχρι την τελευταία στιγμή, βάζοντας στην άκρη οποιαδήποτε προσωπικά συμφέροντα, σκεπτόμενος πάντοτε το καλό των ομάδων του. Ειδικά για την ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη, τα όσα έκανε αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Δεν δίσταζε να «τσαλακώνει» την εικόνα του πλένοντας τα ρούχα των ποδοσφαιριστών, κουρεύοντας το γρασίδι των γηπέδων για να εξοικονομήσει χρήματα η ομάδα, ξοδεύοντας από το υστέρημά του για να είναι χαρούμενοι οι ποδοσφαιριστές και αφήνοντας το στίγμα του από το 2009 μέχρι και σήμερα. 
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του, που μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν για τον σύζυγο και πατέρα τους. Στο καλό Μίχο μας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
Για μια ζωή, πάντα μαζί..ΕΛΠΙΣ ⭐️⚽️⭐️