"Εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα για δικαίωση"

Close
"Εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα για δικαίωση"

Νέα ανάρτηση από το Κέντρο Νεολαίας Τσερίου...

Η δίκαια ομοσπονδίας Ε. Π. Ο. Π. Λ προχωρεί σε κλήρωσε αγνοώντας την γνωμάτευση του Νομικού μας. Δημόσια εκφράζουμε και πάλι και καταδικάζουμε την απόφαση αυτή!! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΠΛ πάρα τις προσωπικές επικοινωνίες που είχαμε όλες αυτές τις μέρες ζητώντας τους πριν απο οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα θέλαμε γραπτώς την γνωμάτευση του δικού τους νομικού για να την μελετήσουμε και να προχωρήσουμε σε έφεση, παρά όλες τις διαβεβαιώσεις ότι θα μας ικανοποιήσει το αίτημα σήμερα απλά λάμβαμε ενα email με την απόφαση τους.

Αν αυτό το Αγροτικό ποδόσφαιρο θέλετε, αν αυτή την ομοσπονδία θέλετε τότε εσείς συνεχίστε να τους στηρίζετε. Εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα για Δικαίωση και την Αλλαγή.Για Ενα Καλύτερο, Καθαρό Αγροτικό Ποδόσφαιρο που τα αποτελέσματα θα κρίνονται μόνον στο γήπεδο και όχι από το Όνομα της κάθε Ομάδας, οι απο τους γνωστούς Λίγους που αποφασίζουν ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Κύριοι Απλά Παραιτηθείτε Ολοι Σας. Κάνουμε έκκληση σε όλα τα σωματεία της ΕΠΟΠΛ που όντως θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να πορευθούν μαζί μας στον αγώνα για δικαίωση. Τέρμα στο κατεστημένο, Τέρμα στις αποφάσεις πίσω απο κλειστές πόρτες.

s