Ανακοίνωση με αιχμές για την διαιτησία

Close
Ανακοίνωση με αιχμές για την διαιτησία

Ανακοίνωση από την ΕΝΑΔ με αφορμή την ήττα από τους Τρούλλους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Κατηγοριάς. Αιχμές για την διαιτησία και το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου.

Αναλυτικά: 

Άτυχη και άστοχη η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Ορόκλινη-Τρούλλοι FC, γνώρισε την ήττα με 1-0, αφού ατύχησε να δεχθεί το γκολ νωρίς στο α' ημίχρονο, στη μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου σε ολόκληρο τον αγώνα. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια, πριν και μετά το γκολ, η ομάδα μας ήταν καλύτερη, έχοντας την συντριπτική κατοχή, την επιθετική πρωτοβουλία και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.   

Αξιοσημείωτο και αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ο επιτιθέμενος σε όλο το παιχνίδι (η ομάδα μας δηλαδή) δέχθηκε συνολικά 6 κίτρινες κάρτες (6 στο τελευταίο 20λεπτο, οι 5 στο τελευταίο 10λεπτο) ενώ ο αμυνόμενος, καμία, παρά τα αρκετά φάουλ και τις πολλές και σκόπιμες καθυστερήσεις της ροής του παιχνιδιού από το 1ο κιόλας ημίχρονο.

Προφανώς ο αριθμός των καρτών και ο δίκαιος μοιρασμός τους ήταν προς επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου και προς τιμωρία του σκληρού παιχνιδιού και των σκόπιμων καθυστερήσεων του.  

Κρατάμε τη θετική εμφάνιση και συνεχίζουμε πιο δυνατά.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς του Σαββάτου: