Ανάρτηση από τον Αθλητικό Σωματείο F.C Λειβάδια 2022 μετά την νίκη επί της Ομόνοιας Ορμήδειας...
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας η οποία κέρδισε με εμφατικό τρόπο την ομάδα της ομόνοιας Ορμήδειας με 0-5 εκτός έδρας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα σοβαρά και με στόχο να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να σκοράρει, κάτι το οποίο έγινε δυο φορές μέχρι το 7ο λεπτό του αγώνα με δυο τέρματα των Μ.Ιωάννου στο 4’ και του Θ.Θεοκλή στο 7’. Η συνέχεια του ημιχρόνου κύλισε με την ομάδα μας να έχει την προτωβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα στο 29’ να βρει και τρίτο τέρμα με το Μ.Ιωάννου, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο ρυθμό με αρκετές ευκαιρίες και ακόμα δυο γκολ από το Θ.Θεοκλή στο 65’ & 75’ γράφοντας έτσι το τελικό 0-5 για την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Ομόνοιας Ορμήδειας για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
#ξεκινήσαμε #vamos #fcleivadia2022