Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο δηλώνει παρών!

Close
Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο δηλώνει παρών!

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο δηλώνει παρών! Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.) την Πέμπτη 16/9/2021 στη Χοιροκοιτία, με παρουσία 24 αντιπροσώπων ομάδων.

Μετά την περσινή απραξία, λόγω της πανδημίας, η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος είναι έτοιμη να ξεκινήσει, εφαρμόζοντας όλα τα Πρωτόκολλα Υγείας και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία, για όλους τους εμπλεκομένους, εντός και εκτός γηπέδων. Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος, στην καθιερωμένη λογοδοσία του, δήλωσε πως η ΚΟΕΠ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις Τοπικές Ομοσπονδίες, παρέχοντας κάθε είδους βοήθεια και στήριξη, για την διεξαγωγή των Τοπικών Πρωταθλημάτων και για πλήρη εφαρμογή των Πρωτοκόλλων, αφού η υγεία των Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, είναι το πρώτο και σημαντικότερο μέλημα της ΚΟΕΠ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ματσάγγος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά, το πρώην Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, κ. Τάσο Προκοπίου, που παρακολούθησε τις Εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αλλά πρωτίστως για την διαχρονική βοήθεια και στήριξη του προς την ΚΟΕΠ. Τελειώνοντας, ευχαρίστησε τον Κ.Ο.Α, και τον ΟΠΑΠ για την οικονομική στήριξη της ΚΟΕΠ, αλλά και τον επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού, την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ. Της Γενικής Συνέλευσης προηγήθηκε η Καταστατική Συνέλευση, η οποία ενέκρινε τροποποιήσεις σημαντικών άρθρων του Καταστατικού για μια πιο εύρυθμη λειτουργία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Οι αντιπρόσωποι των ομάδων δήλωσαν με την σειρά τους ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να κρατηθούν οι ομάδες ζωντανές εν μέσω πανδημίας και ζήτησαν από την ΚΟΕΠ την μέγιστη δυνατή βοήθεια. Μετά το πέρας των Εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, η ΚΟΕΠ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους Ηλία Δημητρίου και Γιάννη Πίπη, οι οποίοι αποχωρούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΠ, μετά από πολυετή παρουσία, και στην συνέχεια δεξιώθηκε όλους τους αντιπροσώπους της Γενικής Συνέλευσης.