Περιστατικό στο Μακάρειο: "Μου είπαν πως αν δεν πληρώσω τον ΚΟΑ δεν θα μου επιτραπεί η είσοδος"

Close
Περιστατικό στο Μακάρειο: "Μου είπαν πως αν δεν πληρώσω τον ΚΟΑ δεν θα μου επιτραπεί η είσοδος"

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στον Εθνικό Άσσιας μετά την στάση του ΚΟΑ για το Μακάρειο στάδιο. Η προσφυγική ομάδα δια του Προέδρου της, Αντώνη Μαυρή αναγκάστηκε να πληρώσει 525 ευρώ για να της επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο της πρωτεύουσας, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την Εληά.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Μαυρή και του ζήτησε να μας εξηγήσει το περιστατικό που έγινε πριν από τον αγώνα με την Εληά Λυθροδόντα.

"Πήγα να μπω στο γήπεδο και οι υπάλληλοι του ΚΟΑ, δεν με άφησαν. Θα ήθελα να το τονίσω πως τα παιδιά εκεί ήταν πολύ ευγενικοί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Μου είπαν πως αν δεν πληρώσω τον ΚΟΑ δεν μπορούν να μου επιτρέψουν την είσοδο. Είμαι πολύ εκνευρισμένος για όλο αυτό. Πως γίνεται ο ΚΟΑ ΛΤΔ να χρεώνει τα ίδια λεφτά το Μακάρειο στις ομάδες Α' κατηγορίας και Β' κατηγορίας (Ολυμπιακός, Δόξα, Διγενής) με μια ομάδα της Γ' κατηγορίας;".

Εσεις τι κάνατε;

"Αναγκάστηκα να πληρώσω για να μπω στο γήπεδο. Μου είπαν από τον ΚΟΑ πως είναι εντολή του Γενικού Ελεγκτή. Αν ο Γενικός Ελεγκτής διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον πάνω στον Εθνικό Άσσιας τι να πω;"

ΔΦΓΔΦΓΔΦΓΔΦΓΦΓΔΦΓΔΦΓ

*Η επιταγή που δόθηκε από τον Εθνικό Άσσιας στον ΚΟΑ.