Ευχές στον κάπτεν!

Close
Ευχές στον κάπτεν!

Η ομάδα "Ρήγας Φεραίος" μέσα από ανάρτηση της ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά" στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας Αντώνη Κάουνα.

Η ανάρτηση:

Στο ποδόσφαιρο ο όρος πολυεργαλείο χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει έναν ποδοσφαιριστή οταν μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις με την ίδια επιτυχία . 

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του λοιπόν σας παρουσιάζουμε το δικό μας πολυεργαλείο Antonis Kaounas . 
Δικαιωματικά ανήκει στην ομάδα των αρχηγών αφου με δικά του προσωπικά έξοδα αγόρασε το περιβραχιόνιο.
Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα και υπόσχεται άλλα τόσα, αφού η γραφειοκρατία για να μπορούμε να αγωνιζόμαστε κάθε χρόνο τον αναγκάζει να τρέχει αρκετές ώρες.
Με ιδιαίτερη επιτυχία επίσης έχει συμπληρώσει 100αδες...φύλλα αγώνος αφού η αγάπη του για την ομάδα μας τον αναγκάζει να βρίσκεται απο νωρίς στο γήπεδο. 

Την φετινή χρονιά τον έχουμε δει και σε χρέη ως βοηθός του βοηθού προπονητή αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε "Δαμέ εν ο Σολσκιερ προπονητής στην Γιουνάιτεντ!!".

Μεγαλύτερη του επιτυχία είναι να γράψει πρόταση χωρίς ορθογραφικό λάθος και να βγάζει και νόημα, ενώ για το χατ-τρικ που πέτυχε οπως προσγειωμένα μας αναφέρει ηταν απλά μια ακόμη μέρα στη δουλειά. 
Όπως έχει πει και ένα απο τα ινδάλματα του Mario Balotelli - Official: "Δεν βλέπεις τον ταχυδρόμο να πανηγυρίζει κάθε φορά που παραδίδει γράμμα!"

Με πολλή αγάπη από όλους τους αδερφούς σου Χρόνια Πολλά Κάπτεν!!

k