Γενέθλια του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας

Γενέθλια του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας συμπληρώνει σήμερα 14 χρόνια ζωής.

Δείτε την ανάρτηση:

Συμπληρώνονται σήμερα, 1η  Ιουνίου 2023, 14 χρόνια από τη ίδρυση του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.
Στα χρόνια αυτά, με το βλέμμα και τη σκέψη μας πάντα στραμμένα στα κατεχόμενα από τους Τούρκους εισβολείς , Αγια Χώματα του Αγιου Αμβροσίου και της Κερύνειας , έχουμε αναπτύξει πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα. 

Δημιουργήσαμε και λειτουργήσαμε : 

- Ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών που αγωνίζεται αδιάλειπτα από το 2009 στα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου(ΚΟΠ), με προσωρινή έδρα τη Λεμεσό. Είναι η μόνη γυναικεία προσφυγική ομάδα στο πρωτάθλημα.

- Ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών που αγωνίζεται αδιάλειπτα από το 2010 στα πρωταθλήματα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Σωματείων Πάφου(ΠΟΑΣΠ). Είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί κατεχόμενη κοινότητα στο αγροτικό ποδόσφαιρο της Πάφου . 

- Χορευτικό συγκρότημα από το 2010 με έδρα τη Λεμεσό. 
Αναπτύξαμε πολυσχιδή δραστηριότητα σε διάφορους τομείς με επισκέψεις στη κατεχόμενη γη μας ,συμμετοχή στις κοινοτικές και επαρχιακές αντικατοχικές εκδηλώσεις , αναβίωση παλαιών εθίμων, αιμοδοσίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές, μουσικές βραδιές, χοροεσπερίδες κ.λ.π.

Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές της λειτουργίας των τμημάτων του ομίλου που όλο αυτόν τον καιρό στελέχωσαν και συνεχίζουν να στελεχώνουν τα τμήματα αυτά με ανιδιοτέλεια . αγάπη και αφοσίωση. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους με τη εθελοντική τους δραστηριότητα στηρίζουν τη λειτουργία  του Ομίλου και των τμημάτων του. Ευγνώμονες ευχαριστίες σα κατά καιρούς μέλη του Δ.Σ., τα μέλη του Ομίλου και όλους τους φίλους που μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που στηρίζουν σταθερά τη προσπάθεια μας. 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ``ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ`` 
ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκ του Δ.Σ. του 
Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά
Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας