Πρώτος ο Σπάρτακος, ήττα μετά από 11 αγωνιστικές για Γεροσκήπου

Πρώτος ο Σπάρτακος, ήττα μετά από 11 αγωνιστικές για Γεροσκήπου

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ επέφερε ανακατατάξεις και την κούρσα οδηγεί με 33 βαθμούς ο Σπάρτακος Κιτίου.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τη Δόξα Παλαιομετόχου έφερε ισοπαλία 2-2 (ισοφάρισε στις καθυστερήσεις) και μετά την ήττα της Γεροσκήπου στο Ψευδά από την τοπική Ομόνοια με 3-2, πήρε κεφάλι. Στα αξιοσημείωτα ότι το αποτέλεσμα στον Ψευδά διαμορφώθηκε στο 90+7.

Η Γεροσκήπου υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ομόνοια Ψευδά με 28 βαθμούς.

Νίκη και για τον ΑΟ Θύελλα Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας επί του Φοίνικα με 1-0 που τον διατήρησε στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς.

Ο Ορφέας Λευκωσίας διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος (31 τέρματα) μετά το νικηφόρο 6-4 στον αγώνα του με τον Άτλας Αγλαντζιάς.

Την καλύτερη αμυντική με παθητικό 12 τέρματα διαθέτει η Γεροσκήπου FC, που γνώρισε την ήττα μετά από έντεκα αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΟ Θύελλα - Σπάρτακος, εκτός έδρας αποστολή και για τη Γεροσκήπου με αντίπαλο τον Ορφέα Λευκωσίας, ενώ η Ομόνοια Ψευδά θα φιλοξενήσει την ΑΕ Τρούλλων.