Τιμητική εκδήλωση για Παουλλή

Τιμητική εκδήλωση για Παουλλή

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου, διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Φίλιππου Παουλλή.

🟦 Την Παρασκευή 22/09/23 το Σωματείο μας διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Φίλιππου Παουλλή. ΄
👦 Ο Φίλιππος εντάχθηκε στις τάξεις του Σωματείου μας το 1992 σε ηλικία 6 ετών μετά από προτροπή του πρώην ποδοσφαιριστή και επί σειράν ετών φροντιστή της ομάδας μας κ. Πάμπου Μενελάου. 
👤 Έκτοτε, περνώντας από όλες τις ηλικιακές ομάδες του Σωματείου. ο Παουλλής φόρεσε τη φανέλα του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ για 23 αγωνιστικές περιόδου.
💪 Ο Φίλιππος ξεχώριζε στο γήπεδο για τη δύναμη και το πάθος του στοιχεία τα οποία τον βοήθησαν να κερδίσει τον σεβασμό των φίλων του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 
🏆 Οι σημαντικότερες επιτυχίες του Σωματείου μας, υπό την αρχηγία του Φίλιππου είναι οι ακόλουθες: 
🎯 Πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Παίδων Κ17 (2003)
🎯 Δεύτερη θέση Παγκύπριου Πρωταθλήματος Νέων Κ21 (2006)
🎯 Τρίτη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γ΄Κατηγορίας της Κ.Ο.Π και άνοδος στη Β' Κατηγορία 
⚽ Τέλος, μεγάλη ήταν η συμβολή του Φίλιππου στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της Β΄ Φάσης της περυσινής αγωνιστικής περιόδου που μεταφράστηκε σε βαθμολογικό άλμα 6 θέσεων.
👏 Καλούμε το φίλαθλο κοινό του Ιδαλίου αλλά  και της ευρύτερης περιοχής την Παρασκευή στο Χάματσος για να τιμήσουμε μαζί ένα ποδοσφαιριστή άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σύγχρονη ιστορία του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ.
#CHALKANOR #HonoraryEvent #Cyprus #Idalion #FootbalCy #Filippos_Paoullis #Fipa #Pipo #Captain #Capitano

ρτητρ