Η ΚΕΟ σταθερός αιμοδότης, και Μέγας Χορηγός του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

 Η ΚΕΟ σταθερός αιμοδότης, και Μέγας Χορηγός του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η ΚΕΟ σταθερός αιμοδότης, και Μέγας Χορηγός του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για ακόμα μια χρονιά!!!

Μετά από συνάντηση Αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.) η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της κ. Ανδρέα Ματσάγγο τον Αναπλ. Πρόεδρο κ. Σάββα Καμηλάρη  τον Γενικό Γραμματέα κ. Nίκο Πάτσαλο, τον Οργανωτικό κ. Χάρη Βούρα και το Επίτιμο μέλος της ΚΟΕΠ και πρώην Πρόεδρο της ΟΕΠ Λεμεσού κ. Τάκη Παναγιώτου, που είχε με τον Πρόεδρο της ΚΕΟ κ. Κώστα Κουτσού καθώς επίσης και με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΕΟ κ. Χαράλαμπο Παναγιώτου, και τον Διευθυντή Μάρκετινγκ κ. Γιώργο Ευρυπιώτη, μέσα από συνοπτικές διαδικασίες, ανανεώθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, μια συνεργασία που χρονολογείται εδώ και ...47 χρόνια. 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του, την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, αφού παρά τα όποια προβλήματα που δημιούργησε τόσο η πανδημία, όσο η κρίση που δημιουργήθηκε στην Ουκρανία,  έδειξε για άλλη μια φορά πως παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους αιμοδότες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και παράλληλα κάλεσε όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να αγκαλιάσουν με ακόμα περισσότερη αγάπη, όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Από πλευράς της εταιρείας ΚΕΟ, ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Κουτσός δήλωσε πως, το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μια μακρόχρονη ιστορία σε αυτόν τον τόπο, ενώ η διοίκηση της Κ.Ο.Ε.Π. επιτελεί ένα αξιοθαύμαστο έργο, αφού προωθεί μέσα από ένα γνήσιο Πρωτάθλημα, την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ όλων των εργαζομένων του Τόπου, και ως εκ τούτου η ΚΕΟ θα είναι πάντοτε συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης σε αυτή τους την προσπάθεια.
**** Στη συνάντηση παρών ήταν και ο μόνιμος υποστηρικτής του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πρώην Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου.

π['π[